Snautseri leiri ja Nokian näyttely

11.08.2019 18:35

Viikko sitten olimme leirillä Virroilla, jonka järjesti Pohjanmaan snautseri-pinseri harrastajat. Mukana oli 33 ihmistä ja pari kymmentä koiraa. Leirille menimme jo perjantaina, mutta virallinen ohjelma alkoi lauantaina ja jatkui sunnuntaina. Mukana oli koko laumani. Leirillä sai kokeilla eri koiralajeja. Minä osallistuin kolmen eri koiran kanssa lauantaina lajeihin. Titi pääsi jälleen agilityyn, josta tykkää kovasti. Kouluttaja antoikin kehuja Titin toiminnasta, kyllä se sen verta hienosti meni esteet ja putket. Toinen laji oli sitten Rallytoko johon osallistui Elli, Elli on ennemminkin tehnyt tätä ja tykkää kovasti. Ohjaaja vaan menee välillä sekaisin ja Elli katsookin välillä että mitä nyt.....Kolmas laji oli sitten Toko, johon otin Pepin. Otettiin paljon kontaktia ja sitten palkitseminen. Kouluttaja kehui että Pepi on mennyt paljon eteenpäin viime vuodesta.Lauantai oli tiivispäivä ja koirat olikin todella väsyneitä ja saivat jäädä mökkiin nukkumaan, kun vietimme iltaa saunoen ja grillaten. Ps kastoin järvessä polviin asti jalat.

Sunnuntaina en osallistunut lajeihin koska pidin trimmikurssia sekä näyttelytreeniä. Leiri oli jälleen antoisa ja ensi vuonna uudestaan.

Leirille osallistui myös B-pennuista Tuuri, tälle teki todella hyvää leiri ja sai paljon uusia asioita oppia. Sekä A-pennuista Ruuti.

 

Eilen olimme Nokialla ryhmänäyttelyssä. Matkassa oliva B-pennut Pepi,Bertta,Boco ja Tuuri. Ja tietenkin Masa pappa.

Teinkin ratkaisun että Pepi ja Bertta kisasivat nerttujen junnuluokassa ja Boco nuortenluokassa. Tulokset olivat minusta hyviä ja olen todella tyytyväinen. Tuurikin meni kehässä nyt paljon rauhallisemmin ja malttoi olla rauhassa. Arvostelu Tuurilla oli tasainen ja juuri junnu uroksen näköinen, eli vaatii aikaa.Karva kehuttiin erinomaiseksi ja onhan se niin karkea.

Tuuri siis JUK 1, ERI

Nartuissa ensin vuorossa Pepi ja BErtta. Bertta pääsi pitkästä aikaa kehään. Tuomari toivoi Bertalta että alaleuka vahvistuisi, sekä liikkeessä oli vaihtelua...näin tuloksena JUN 3, EH, mutta ylpeä olen Bertasta ja kunhan kasvaa niin hyvä tulee niin ja turkin kehui todella karkeaksi.

Pepi oli sitten vuorossa, Pepi oli tosi väsynyt ja se näkyi juoksussa että selkälinja laski ja häntäkin roikkui. Lämpö teki tehtvänsä. Mutta hienosti JUN1, ERI

Boco meidän pikkuinen, oli energinen kehässä, mutta rauhoittui hienosti kyllä kun hieman käskytti.Bocon karva kehuttiin ja oli kehittyneempi kuin Pepi ja BErtta. Boco siis NUK 1, ERI, SA ja VARA-SERTI. Lähellä siis serti taas, mutta eikähän se sieltä vielä napsahda. 

Kasvattaja luokassa oli toinenkin kasvattaja, jonka koirat olivat hieman vanhempia jotain 2vuotta...ja näin se näkyi kehityksessä. Tuomarin arvostelu

1 uros, 3 narttua samasta yhdistelmästä. ,Vaihtelua päiden mittasuhteissa. Uros saisi erottua selkeämmin nartuista. Kaikilla koirilla erinomainen karvan karkeus myös raajoissa. Liikemallissa hieman vaihtelua.

Olimme siis kasvattaja 2, KP kera.

Masalla oli näyttely nro 80. Masa kisasi veteraaneissa ,jossa oli myös toinen vetsku. Masa ERI ilman SA. Kehui kookkaaksi ja juoksi hieman takakorkeana. Tuomari oli melko tiukka ei jaellu SA liian usein. Koiria oli 14 ja ja antoi vain neljälle SA.

Seuraava koitos Harjavallassa 25.8 jonne Pepi, Bertta, Boco ja Ruuti sekä Masa.

 

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, koira ja ulkoilma

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, ulkoilma ja luonto

TUURI

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja ulkoilma

BERTTA

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmiset seisovat, koira, puu, lapsi, ulkoilma ja luonto

BOCO

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, koira ja ulkoilma

BOCO

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, koira, ulkoilma ja luonto

PEPI

Kuvan mahdollinen sisältö: talo, taivas, pilvi ja ulkoilmaKuvan mahdollinen sisältö: koira ja ulkoilma Pepi, Rymy ja Ruuti

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, kengät ja ulkoilma

ÄITI JA POIKA ELI ELLI JA RUUTI

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, ulkoilma ja luonto

SISARUKSET TITI JA RUUTI

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, ulkoilma, luonto ja vesi

TITI JA PEPI

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, ulkoilma, luonto ja vesi

MASA

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ulkoilma ja luonto

TITI AGILITY

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ulkoilma ja luonto

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ulkoilma ja luonto

Kuvan mahdollinen sisältö: puu, kasvi ja ulkoilma

TUURI

Kuvan mahdollinen sisältö: ihmiset istuvat, ulkoilma ja luonto

TUURI

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, kengät ja ulkoilma

TUURI

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, ulkoilma, luonto ja vesi

MASA

Kuvan mahdollinen sisältö: puu, taivas, kasvi, pilvi, pöytä, ulkoilma, luonto ja vesi

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, puu ja ulkoilma

ELLI

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ulkoilma ja luonto

RUUTI

Kuvan mahdollinen sisältö: koira ja ulkoilma

ELLI JA MASA

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, puu, kengät, ulkoilma ja luonto