Pepille ensimmäinen serti, Kokkola RN 13.9.20

14.09.2020 18:35

Viikonloppuna olimme pitkästä aikaa näyttelyssä Kokkolassa. Jännitys oli kova, koska Pepillä viimeksi tuli eva turkin takia jota ei voitu arvostella.... Nyt turkki oli täydellinen minun mielestä. Ja en ollut väärässä tuomari kehui turkin todella karkeaksi ja sanoi myös harjoitusarvostelijalle saman, ja tämä totesi saman. 

Snautsereita oli vain kolme. Uroksia oli kaksi joista toinen oli Pepin serkku Mauri.

Ilma suosi meitä ettei satanut, toki tuuli oli kova mutta se ei haitannut.

Pepi esiintyi kehässä jälleen hienosti, ainut hieman oli neitinä kun oli hieman märkä nurmi. Mutta kuitenkin liikkui hienosti. Tuomari kehui Pepin ja neiti sai viimeinen ensimmäisen sertin. Oli Paras narttu ja VSP eli vastakkaisen sukupuolen paras, voiton eli ROPIN vei Masan tyttären poika Mauri eli Pepin serkku. 

Pepin arvostelu

2,5 v. Hyväntyyppinen. Kokoon sopiva luusto. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä eturinta. Sopivasti kulmautuneet raajat. Feminiinen pää, tummat silmät, saksipurenta. Korvat voisivat asettua hieman tiiviimmin. Hyvä maski. Erinomainen karvapeitteen karkeus. Rauhallinen, itsevarma esiintyminen. Sujuvat liikkeet, joissa hyvä pituus joka suunnasta.

Tästä on hyvä jatkaa Sastamalaan parin viikonpäästä. Jonne on tulossa B pennuista Rymy ja Boco sekä A pennuista Ruuti myös.