Näyttelyt ja mätsäri

01.09.2019 18:34

Kaksi viikkoa mennyt päivityksestä. Kauhajoella oli pari viikkoa sitten mätsärit tässä ihan naapurissani. Vein kehään Masan, Pepin ja Elli oli lapsikoirassa.

Elli jännitti kovasti isoa koissua edessä, sillä kun Ellin päälle hyökkäsi iso koira tuossa pari vuotta sitten niin traumat on jäänyt. Mutta hienosti handleri Sofia rauhoitteli kehässä Elliä. Elli ja Sofia sijoittuivat kolmanneksi. No sitten oli Masan vuoro ja Masahan meni vanhana tekijänä vetskuissa todella hienosti ja sijoittui toiseksi. Itkuhan siinä tuli kun mietiin että nyt on Masan kehät käyty.Pepi sitten yllätti ja sai punaisen ja sijoittui punaisten isojen kolmanneksi.

Viime viikonloppuna olimme Harjavalla ryhmänäyttelyssä, jossa mukana kasvateista oma Pepini , sijoitusnarttu Bertta, Boco ja Ruuti. Masa sai Erin veteraaneissa, ja tämä oli Masan viimeinen näyttely ja oli 81 näyttely, joten eikähän  Masa jää nyt nauttimaan eläkepäivistä. Saavutukset on saavutettu ja ei voi olla yhtään niistä pettynyt. En olisi ikinä uskonut että kierrän näin paljon Masan kanssa ja menestys niin valtavaa. Masastahan on kennelini toiminta alkanu:) Nyt pappa nauttii elämästään ja on terve. No niin ja muiden tulokset, Pepi NUO 1, ERI, BOCO JUN1 ERI, BERTTA EH JUN2, RUUTI AVO2, EH. Kasvattaja kisassa tuli hieno arvostelu mutta tuomari halusi parempaa liikettä kokonaisuudessa joten KP ei napsahtanut. Nyt jää Bertta tauolle ja kasvamaan. Seuraavaksi kehään menee Seinäjoelle lokakuussa Pepi, Boco, Armi ja Tuuri. Lisäksi isoimpaan näyttelyyn Helsinkiin joulukuussa Pepi ja Boco.

Tulihan sitä viikolla sydämeen tykytystä kun löysin Elliltä punaisen tulehtuneen läikän nisästä. Äkkiä soitto luotto eläinlääkäri Kentalalle Vaasaan. No saimme ajan heti ja Elli ja Masa tutkittiin, koska Masalla pari pientä pattia myös. Onneksemme Ellillä oli vain tulehtunut kohta johon oli purrut joku ötökkä. Masankin patit eivät vaadi toimenpiteitä.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

PEPI TÄHYSTELEE:)

Kuvan mahdollinen sisältö: koira ja ulkoilma

TITI KALAMARKKINOILLA, PÄÄSI PANTTERI PATSAAN KANSSA KUVAAN.

Kuvan mahdollinen sisältö: pöytä

Bertta

Kuvan mahdollinen sisältö: koira ja sisätila

BOCO JA PEPI

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, seisoo ja ulkoilma

PEPI JA SOFIA

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, koira, ulkoilma ja luonto

MASA

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ulkoilma ja luonto