Kalajoki Dogshow ja Rymy hoidossa

22.07.2019 18:45

Viikonloppuna olimme hienolla paikkakunnalla Kalajoki koiranäyttelyssä. Matkassa oli Masa ja Pepi sekä kasvatti Bolt. Masa kilpaili veteraaneissa mutta tällä kertaa ei irronut kuin ERI joten Paras uros kehään ei ollut asiaa. Toki Masa oli sitten VSP veteraani. Arvostelussa huonoa oli ainut että vaaditaan lisää takapotkua, no just.... tuomari oli melko tiukka SA arvojen suhteen kyllä.

Bolt esiintyi todella hienosti kehässä ja arvostelu oli hieno mutta yksi hammas painoi liikaa ikeneen niin tuloksena HYL, mutta ylpeä olen muuten arvostelusta. Pepillä oli samantyylinen arvostelu kuin Boltilla ja näin Pepille tuli ERI mutta ei SA:ta. tästä jatketaan tulevana viikonloppuna Poriin jonne tulee Pepi sekä kasvatti Ruuti. 10.8 Nokialle jonne tulee Bertta, Pepi, Boco sekä Tuuri niin ja Masa.

Eilen tuli hoitoon B pennuista Rymy, Rymy on ollut hieman levoton kun tytöt ovat niin kiinnostaneet, mutta tänään jo alkaa pikkuhiljaa rauhoittumaan. Tänään myös päätin tehdä Rymystä snautserin näköisen oli hieman päässyt alalinja ja jalat rehottamaan. Laitan kuvan kun poika on ihan valmis.Mutta nyt nautitaan helteisistä keleistä ja kahden viikonpäästä pitääkin sitten jo töihin..

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, koira, lapsi, ulkoilma ja luonto

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, koira, ulkoilma ja luonto

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmisiä lavalla, taivas, koripallokenttä, puu, ulkoilma ja luonto