Erkkari Hartola sekä hoitokoiria:)

02.07.2019 20:32

Viikonloppuna olimme snautserien erikoisnäyttelyssä Hartolassa. Kennelistä oli matkassa mukana Pepi,Boco ja Tuuri. Lisäksi pentueen pappa Masa. Bertta oli ilmoitettu myös mutta harmiksi Bertalla meni varvas keskiviikkona ja ei pystynyt osallistumaan. Tänään Bertta ollut lääkärissä ja todettu pieni murtuma joten pieni tauko nyt näyttelyistä tytöllä, mutta tärkein että varvas tuloo kuntoon.

Lähdimme perjantaina Kirsin kanssa ajelemaan kohti Hartolaa ja olimme perillä jo hyvissä ajoin että ehditään tutustua miljööseen. Kirsihän on Bocon luotto handleri. Yöksi Hartolaan tulivat myös Terttu ja Jussi ja tietenkin ihana Boco. Ilta meni rattoisasti puunaillen vielä koiria ja parannellen maailmaa. Lauantaina sitten kello soi jo ennen kuutta ja siitä siirtyminen ennen kasia jo näyttelyalueelle. Kehät alkoivat kello 9.00 ja vuorossa olivat 36 urosta. Masa kisasi veteraaneissa joita oli 6 kappaletta. Masan arvostelu oli hyvä, mutta totesi pitkärunkoiseksi. Masa siis veteraanien kolmas kovassa seurassa ja saaden ERIN. Tuuri oli ennen Masaa kilpailemassa junioriluokassa. Tuurilla oli vetovaihde päällä kun kaikki olivat kehässä, mutta yksilössä meni hienosti. Tuomari tykkäsi kovasti, mutta halusi eturintaa ja kehäkokemusta, mutta onha kyseessä vasta reilun vuoden ikäinen uros että ei voi olla kehittynyt täysin, mutta luoa odottaa vielä hienoja tuloksia. Tuuri oli jun 3 ja junnuja oli myös 6 kappaletta. Laatuarvostelu EH.

Sitten oli vuorossa meidän tytöntylleröiset. Kummatkin esiintyivät todella hienosti ja arvosteluissakaan ei ollut moittimista. Boco saikin ERIN ja sijoittui JUN3 Pepille EH tuomari ei pitänyt tummasta väristä, muuten arvostelu tytöillä melko samnlaiset. Tästä jatketaan Pepin ja Masan sekä Boltin kanssa 19.7 Kalajoen ryhmänäyttelyssä. Lisäksi 28.8 Porin kv jonne tulee A-pentueen Ruuti.

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, koira, puu, ulkoilma ja luonto

TUURI

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, puu, nurmikko, taivas, kasvi, ulkoilma ja luonto

TUURI

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, koira, nurmikko, ulkoilma ja luonto

MASA

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, koira, nurmikko, ulkoilma ja luonto

MASA

Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, lapsi, nurmikko, puu, taivas ja ulkoilma

BOCO

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, kengät ja ulkoilma

BOCO PÄÄSTÄKÄÄ MUT TÄÄLTÄ POIS

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

BOCON OMISTAJALTA KASVATTAJALLE LAHJA

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, koira, puu, taivas, lapsi, ulkoilma ja luonto

RYHMÄ RÄMÄ

Kuvan mahdollinen sisältö: ihmiset istuvat, olohuone, koira ja sisätila

Tuuri sohvalla ja tytöt lattialla.

Kuvan mahdollinen sisältö: sisätila