Astutusmatka ja onnistunut astutus

09.01.2016 16:09

Lauantaina 2.1 lähdimme ajelemaan Ellin kanssa kohti Haukipudasta katsomaan Ransua ja Eijaa. Aika näytti hyvältä,että Ellillä olisi parhaat päivät.

Kun pääsimme perille Ransu otti rakkaan Ellin halaukseen ja lipoi kovasti tämän korvia ja naamaa. Illalla sitten Ransu kovasti hyppi selkään ja Elli oli kyllä ihan sellainen että ei hammastakaan antanut vaan oli tyytyväinen, mutta eipä tästä sitten vielä astumista tullut. Sunnuntaina sitten nuoripari sai taas leikkiä ja temmeltää,mutta olipa hiljaista yrityksistä....Näin aika kului ja mietittiin että eipä taida olla vielä Ellillä parhaat päivät. Jäimme kuitenkin vielä maanantaiksi Haukiputaalle ja ajelimpa Ellin kanssa katsomaan Petesnautseria mitä Pete tuumaa Ellistä. Pete oli sitä mieltä että minäpä voisin hypätä selkään:) No tästä kiireesti takasi Eijan työ ja päätimme,että Ransu lähtee Pohojanmaalle Kauhajoelle josko ne parhaat päivät siitä sitten iskisivät päälle. Kiitos Eijalle kun antoi Ransun mukaan:) Maanantai iltana olimme sitten Kauhajoella ajettuamme ensin kokopäivänä noin 500km. 

Tiistaina alkoi olla jo hyvät merkit ja olivatkin melkein jo kunnolla nalkissa,mutta Ransu päätti hei typy ei vielä.Näin taas aika kului ja Keskiviikkoa odotellessa.

Viimeinkin koitti keskiviikko ja PARAS päivä:)Apuna oli poikakaverini Jari jolla on koiria myös ja on ollut ennenkin astutuksissa mukana. Eli astuminen tapahtui ja nalkkiin jäätiin kunnolla;) Näin kannatti ottaa Ransu poika Kauhajoelle. Torstaina vielä uusi astutus ja tämäkin onnistui. Apuna oli colliekasvattaja Marjo jonka kanssa vielä 23.00 tämä astutus tehtiin:)Näin kaksi ensikertalaista astuivat todella mallikkaasti toisensa:) 

Perjantaina sitten oli Ransun palautus työpäivän päätteeksi Kokkolaan jonne Ransun omistaja ajoi vastaan. Kiitos Eijalle vielä kerran hienosta Ransusta.Ransu on todella sosiaalinen ja hyvin suopui uuteen ympäristöön. Hieman tietenkin Ransun piti muka miehistellä Masalle portin taakse:) 

Nyt sitten odotetaan ultraa joka on 5.2.16.

Pentujen odotetaan syntyvän 9.3.2016 

Ransu ja Elli 

isä: Fearless Fellow Bob The Builder

emä: Manetan Queck